Showing 1–9 of 18 results

 • CAJ I PERZIER A05

   

  CAJ I PERZIER I PUKES, BORONICE, CAJ MALI, RRUSH DHE LULE SHTOGU SI DHE LULE BLIRI.

  200 L
 • CAJ MALI JUGU A09

  Çaj mali i jugutë shtë i këndshëm, aromatike me vajra esenciale dhe ekstrakte të kësiaj barishte aromatike që është treguar se ka aktivitet të fuqishëm antioxidant në lipidet...

  100 L
 • CAJ MENTE A08

  Çaji i mentes është një ndër pijet më të shijshme e shumë i thjeshtë në përgatitje, por që mbart edhe vlera të shumta shëndetësore. Kjo bimë shërben si një nxitës i mir...

  200 L
 • CAJ SHEREBELE A07

  CAJ SHEREBE BIO ME BUSTINA 80L/copa.

  Nder shekuj sherebela eshte perdorur per te kuruar probleme te rrugeve te frymemarrjes.  Murgjit e mesjetes e kane bere shurup duke e kombinu...

  80 L
 • 200 L
 • FIER GURI A15

  FIERI I GURIT

  Fieri i gurit përmban eshte nje bime mjeksore mjaft kurative e cila permban taninë, acide organike etj. Ka veti mjaft të mira qetësuese, ndihmon kund...

  100 L
 • GJETHE ULLIRI A11

  Gjethet e ullirit janë përdorur për herë të parë në mjekësinë popullore në Egjiptin e lashtë. Që prej asaj kohe, ka marrë famë si një mjet shumë i fuqishëm kundër sëmun...

  100 L
 • 100 L
 • Kripe himalaje A01

  KRIPA E HIMALAJEVE

  Fatkeqësisht kripa që ne sot përdorim për gatim, nuk ka asnjë të përbashkët me kripën e Himalajeve. Kripa e zakonshme përmban 97.5% klorid sodium dhe 2...

  1,000 L