GJETHE ULLIRI A11

Gjethet e ullirit janë përdorur për herë të parë në mjekësinë popullore në Egjiptin e lashtë. Që prej asaj kohe, ka marrë famë si një mjet shumë i fuqishëm kundër sëmundjeve.Gjethja e ullirit rrit energjinë në organizëm, mban tensionin e gjakut nën kontroll, mbron sistemin kardiovaskular dhe atë imunitar. Gjethet e ullirit nisën të përdoreshin masivisht në vitet 1800, kryesisht për të ulur temperaturën.

Gjethet e ullirit ulin tensionin e larte te gjakut, diabetin, permireson funksionin e zemres, funksionin e trurit si dhe ul rezikun e qelizave kanceroze.

 

100 L