Showing 10–18 of 18 results

 • LISEN A04

  LISNA OSE ZHUMBRICA

  Lisna oseLizhumbrica, me anë të esencës ndihmojnë në mjekimin e rrugëve të acaruara të frymëmarrjes. dezinfektues dhe qetësues. Lisna në formë çaji...

  200 L
 • LULE AKE A19

  LULE AKE

   Lulja e akes permbajne karoten, vitamine C, substanca te hidhura e tanike, pak esence etj. dhe kane veti bakteriostatike, te nxitin prodhimin e temthit, uri...

  100 L
 • LULE BLIRI A17

  LULJA E BLIRIT

  Shqiperia eshte shume e pasur me kete bime, shtrihet pothuajse ne gjithe vendin. Vjelja bëhet me dorë ose me gërshërë dhe duhet të të kihet paras...

  100 L
 • LULE SHTOGU A02

  LULE SHTOGU 100L/100g

  Çaji nga lulet e shtogut përdoret për shërimin e ftohjeve, kollës, gripit, sëmundjes fillestare të mushkërive, teshtitjes së madhe, lisë, skarlatin...

  100 L
 • LULEBASANI A14

  LULE BASANI

  Perdorimi i lule basanit ende lidhet me mjekësinë popullore dhe kurat e kaluara brez pas brezi në mbarë botën.Kërkimet e zhvilluara vitet e fundit tr...

  100 L
 • MOLLE EGER A12

  MOLLE EGER E THATE

  Në mjekësinë popullore përdoren frutat e mollës së egër, të cilat mblidhen pasi piqen dhe marrin ngjyrë të verdhë. Frutat e mollës së egër, përmba...

  100 L
 • RIGON A03

  RIGONI 100L/ 100g

  Kjo bimë që mban emrin “Lumturia e Malit” rritet në Shqipëri gjatë gjithë vitit, si ne veri ashtu dhe ne jug. Një studim i mjekësisë ndërkombëtare...

  100 L
 • SHEREBELE MALI A10

  SHEREBELE MALI I VERIUT

  Shkenca moderne ka dëshmuar që sherebela ka veprim antibakterial dhe antikërpudhor, freskon dhe forcon, ndihmon kundër dhimbjeve dhe temperaturave të l...

  100 L
 • TRENDAFIL I EGER A06

   

  TRENDAFILI I EGER 100L/ 200g

  Trendafili i eger eshte i pasur me vitamine C dhe si pasoj forcon imunitetin. Gjithashtu eshte i antioksidant dhe antiseptik...

  150 L