Na kontaktoni

Organic Shop

Dyqani i hapur në rrugën “Jordan Misja”, (në zonën pas Burgut), në kompleksin “Gener-2”, lehtësisht i arritshëm nga konsumatorët dhe klientët e mundshëm, është furnizuar me produkte nga “prodhues të vegjël”, nga zona të ndryshme të vendit, me lëndë të parë nga natyra, ku furnitoret janë ata vetë që merren me përpunimin e lëndëve të para dhe prodhimin e atyre asortimenteve që gjenden në dyqanin tonë.

Adresa e dyqanit

Rruga Jordan Misja.

Blloku Gener 2

Numri i telefonit +355 68 53 86 920

Email : info@organicshop.al

Ose na shkruani këtu :

[contact-form-7 id=”3934″]

Vendodhja e dyqanit

 • Produktet kryesore

 • Si mund të blej?

  Për të blere produket ushqimore organike tek Organic Shop duhet të vini tek dyqani ynë në rrugën Jordan Misja, blloku Gener 2.

 • Dërgesa në shtëpi?

  Po, nese jetoni ne qytetin e Tiranes ne mund ti sjellim produktet tona tek ju.

  Na kontaktoni ne numrin e telefonit :

  068 53 86 920