Showing 1–9 of 13 results

 • Placeholder

  MJALT AKACIA J06

   

  Mjalt Akacia i Pukes 2000L/kg

  Mjalti i akacias është nga mjaltet më të mirë, tregojnë ekspertët. Sipas tyre, ky mjaltë është thesar i vërtetë...

  2,000 L
 • Placeholder

  MJALT GESHTENJE J02

  Mjalt Geshtenje e Tropojes 2000l/kg

  Mjalti i gështenjave ka një ngjyrë të veçantë ezmere në të kuqe. Ka shije të rendë dhe shumicës nuk i përgjigjet. Shkak...

  2,000 L
 • MJALT LIVADHI J06

  Mjalt Shumelulesh ose Malesi e Madhe ivadhesh 1800L/kg

  Gjithashtu i njohur si mjaltë “shumëlulesh”, rrjedh nga burime të ndryshme dhe të padefinuara të lu...

  1,800 L
 • Placeholder

  MJALT LIVANDUL J05

  Mjalt Livandule nga Malesia e Madhe 2000L/kg

  Mjalti i livandës posedon një shije intensive dhe të këndshme dhe mund të jetë me ngjyrë të ndritshme. Gjendet mid...

  2,000 L
 • Placeholder

  MJALT SHEREBELE J08

  Mjalt Sherebele Malesi e Madhe 2000L/kg

  Mjalti i sherebeles perftohet nga lulet e sherebeles dhe mblidhet nga muaji Maj deri ne muajin Qershor. Ky mjalt eshte nder mjaltat...

  2,000 L
 • MJALT SHQOPE J03

  Mjalt Shqope i Pukes 1800L/kg

  Mjalti i Shqopes  ka një shije të fortë dhe shumë vlera shëndetësore që i atribuohen antioksidantëve të pasur që ka.
  Mja...

  1,800 L
 • MJALT SHUMELULESH J01

  Mjalt Shumelulesh e Pukes 1800L/kg

  Mjalti i luleve apo i livadheve fitohet nga lloje të ndryshme të luleve, varësisht nga ambienti. Ka shije të butë dhe të kënd...

  1,800 L