Showing 1–9 of 253 results

 • ARONIA B18

  Aronia 600L/ 500g

  Aronia ështe antioksidantin natyral numër një ne bote. benefitet e saj jane.

  – Rritet imuniteti; Vitamina C dhe polifenolet pengojnë infeks...

  600 L
 • 1,000 L
 • Bajame e Bute B03

  Bajame qe thyhet lehte e BERATIT 700L/kg

  700 L
 • Bajame eger B04

  Bajame e eger e Beratit  700L/kg

  800 L
 • BORONICE E NJOME B20

  Boronice e njome e ngrire 1200L/kg

  Përveç se ruajnë shëndetin e zemrës dhe ngadalësojnë plakjen e trurit, boronicat forcojnë imunitetin dhe kockat, si dhe për...

  1,200 L
 • Boronice e thate B11

   

  Boronica e thate e TROPOJES 400l/100g

  Boronica permban shume acide organike,provitamine A (beta karoten)Vitamin ate grupit B (B1 B2 B3),shume minerale ...
  400 L
 • 450 L
 • Buke Fiqe B08

  Buke fiqe e Malesise se madhe 200L

  200 L
 • CAJ I PERZIER A05

   

  CAJ I PERZIER I PUKES, BORONICE, CAJ MALI, RRUSH DHE LULE SHTOGU SI DHE LULE BLIRI.

  200 L