Placeholder

MJALT GESHTENJE J02

Mjalt Geshtenje e Tropojes 2000l/kg

Mjalti i gështenjave ka një ngjyrë të veçantë ezmere në të kuqe. Ka shije të rendë dhe shumicës nuk i përgjigjet. Shkaku i efektit prej një antibiotiku që ka, është njëri ndër llojet më shëruese të mjaltit. Përdoret pothuajse kundër të gjitha infeksioneve dhe inflamacioneve. Ndikon te të thatit në lukth, verdhëza, bakteret në sistemin urinar, qarkullimi i dobët i gjakut dhe muskujt e dobësuar të zemrës. Ndihmon edhe te sistemi i tretjes. Një lugë mjaltë gështenje para gjumit ndalon kapsllëkun.

2,000 L