Placeholder

MJALT LIVANDUL J05

Mjalt Livandule nga Malesia e Madhe 2000L/kg

Mjalti i livandës posedon një shije intensive dhe të këndshme dhe mund të jetë me ngjyrë të ndritshme. Gjendet midis llojeve më shëruese të mjaltit, pasi që mundëson përdorimin e kalciumit dhe të hekurit nga ushqimi. Sidomos u sugjerohet per grate shtatzëna dhe të gjithë atyre që kanë mungesë kalciumi në organizëm, pastaj atyre që kanë probleme me kockat, tension të lartë të gjakut, osteoporozë, alergji në rrezet e diellit. Pastron mushkëritë dhe qetëson kollën.

2,000 L


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/organicshop.al/wp-content/themes/organicwebshop/woocommerce/single-product/add-to-cart/simple.php on line 70

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/organicshop.al/wp-content/themes/organicwebshop/woocommerce/single-product/meta.php on line 15