Placeholder

MJALT SHEREBELE J08

Mjalt Sherebele Malesi e Madhe 2000L/kg

Mjalti i sherebeles perftohet nga lulet e sherebeles dhe mblidhet nga muaji Maj deri ne muajin Qershor. Ky mjalt eshte nder mjaltat me cilesore, duke qene dhe nje antibakterial i fuqishem gjen perdorim ne kurimin e rrugeve te frymemarrjes dhe tzgavrave ose plageve te ndryshme. Gjithashtu rekomandohet edhe per njerzit qe kane shume sekkrecione ne hunde, kolle, bronkit, ftohje etj.

2,000 L


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/organicshop.al/wp-content/themes/organicwebshop/woocommerce/single-product/add-to-cart/simple.php on line 70

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/organicshop.al/wp-content/themes/organicwebshop/woocommerce/single-product/meta.php on line 15