Boronice e thate B11

 

Boronica e thate e TROPOJES 400l/100g

Boronica permban shume acide organike,provitamine A (beta karoten)Vitamin ate grupit B (B1 B2 B3),shume minerale etj. 
Duhet te theksojme se vec te tjerave boronica permban fito bashkime,
Acide yndyrore,omega-3 etj. Boronica  prodhon fruta me permbajte antibiotikesh natyrale, po ashtu ato permbajne minerale si Kalium ,Kalcium ,Magnezium, Vitamine A e C si dhe fibra bimore.Frutat e pjekura kane nje shije te tharte e cila I dedikohet sasise se madhe te vitamines C qe ato permbajne. Konsiderohet si fruti me i shendetshem ne bote.

es 400L/ 100g

400 L