Showing 10–18 of 253 results

 • CAJ MALI JUGU A09

  Çaj mali i jugutë shtë i këndshëm, aromatike me vajra esenciale dhe ekstrakte të kësiaj barishte aromatike që është treguar se ka aktivitet të fuqishëm antioxidant në lipidet...

  100 L
 • CAJ MENTE A08

  Çaji i mentes është një ndër pijet më të shijshme e shumë i thjeshtë në përgatitje, por që mbart edhe vlera të shumta shëndetësore. Kjo bimë shërben si një nxitës i mir...

  200 L
 • CAJ SHEREBELE A07

  CAJ SHEREBE BIO ME BUSTINA 80L/copa.

  Nder shekuj sherebela eshte perdorur per te kuruar probleme te rrugeve te frymemarrjes.  Murgjit e mesjetes e kane bere shurup duke e kombinu...

  80 L
 • DELLINJE E ZEZE A13

  DELLINJE E ZEZE 200L/100g

  200 L
 • DJATH I BARDHE DELE H04

  Djath i bardhe dele Veleciku 1000L/kg

  1,000 L
 • DJATH I BARDHE DHIE H03

  Djathe i bardhe Dhije Veleciku 1000L/kg

  1,000 L
 • DJATH I BARDHE DHIJE H15

  Djathe i bardhe dhije Malesi e Madhe 800L/kg

  800 L
 • DJATHE I BARDHE LOPE H17

  Djathe i bardhe lope Malesi Madhe 500L/kg

  500 L
 • Djathi kaçkavall Lope H05

  Djathi kaçkavall përbën një product gjithnë e më të kërkuar në tregun tonë: përdoret I freskët, në përbërje të sallatërave të ndryshme, në ...

  800 L