BORONICE E NJOME B20

Boronice e njome e ngrire 1200L/kg

Përveç se ruajnë shëndetin e zemrës dhe ngadalësojnë plakjen e trurit, boronicat forcojnë imunitetin dhe kockat, si dhe përmirësojnë shikimin natën. Rekomandahet për të ngrënë një grusht boronica për çdo ditë.

Boronicat janë një aleat i vërtetë për kocka të shëndoshë, tretje të mirë dhe lëkurë të bukur. Vlerat ushqyese zvogëlojnë rrezikun e çrregullimeve neurodegjenerative, sëmundjeve të zemrës dhe kancerit etj. Gjithashtu boronica perdoret kunder infeksioneve urinare, kapsllekut, kunder anemise, mbrojne kockat dhe zemren.

1,200 L


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/organicshop.al/wp-content/themes/organicwebshop/woocommerce/single-product/add-to-cart/simple.php on line 70

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/organicshop.al/wp-content/themes/organicwebshop/woocommerce/single-product/meta.php on line 15