VAJ I FARAVE TE KUNGULLIT F10

Vaj i farave te kungullit 1000L/100ml

Farat e kungullit përmbajnë acide të ngopura yndyrore të ngopura dhe jo të ngopura, si dhe substanca antioksidant. Vaji i farave të kungullit është një preparat i përgatitur për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm dhe nga ana mjekësore është licencuar për përdorim në shumë vende evropiane.
Ai përdoret për mjekimin e prostatës së zmadhuar dhe shqetësimeve që ndjehen në urinim tek të moshuarit. Ai gjithashtu mbron nga infeksionet e prostatës. Përdoret për trajtimin e rasteve me parazitë të barkut (krimba). Për reumatizëm, me përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Përdoret për ulcerën e stomakut dhe acarimin e zorrëve. Vaji Kungulli gjithashtu mbështet humbje peshe, shëndetin kardiovaskular dhe ndihmon në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të kolesterolit tashmë brenda një vargu normal. Vaji Kungujve është gjithashtu burim i mirë ifibrave natyrore. 

1,000 L


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/organicshop.al/wp-content/themes/organicwebshop/woocommerce/single-product/add-to-cart/simple.php on line 70

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/organicshop.al/wp-content/themes/organicwebshop/woocommerce/single-product/meta.php on line 15