VAJ I FARAVE TE FIKUT F08

Vaj i farave te fikut 1500L/20ml

Vaji i farave te fikut  është një vaj me cilësi të jashtëzakonshme, i cili përfitohet  nëpërmjet metodës me presim të ftohtë të farave të fikut.  Vaji i Farave të Fikut  përmban 40%  Omega-3, 30% Omega-6 dhe 17% e Omega-9, përmbajtje që nuk është  parë edhe tek peshku.  Ky vaj është i njohur si burim i pasur i vitaminës D, me përmbajtje më të lartë që është parë në botë deri tani. Ka perdorim edhe ne kozmetike dhe eshte antirudhe i fuqishem dhe shume i mire edhe per floket.

1,200 L