VAJ I FARAVE TE SHEGES F04

Vaj i farave te sheges se eger 1500L/100ml

Te mirat shendetesore, te vajit te farave te sheges jane te shumta. Vaji i farave te sheges me shtypje te ftohte ,ka efekte te jashtezakonshme ne mbrojtjen e sistemit kardiovaskular ,perfshire mbrojtjen nga infarktet dhe semundjet e tjera te zemres.onsumimi i vajit te farave te sheges permireson dukshem nivelin e yndyrnave ne gjak.
Vaji i farave te sheges ka efekt te fuqishem kunder qelizave kancerogjene sipas hulumtimeve te shumta te bera, sidomos te ketyre llojeve te kacerit: kancerit te gjirit, leukemise, kancerit te prostates. 

 Konsumimi i vajit te farave te sheges permireson dukshem nivelin e yndyrnave ne gjak. Vaji i farave te sheges ka efekt te fuqishem kunder qelizave kancerogjene sipas hulumtimeve te shumta te bera, sidomos te ketyre llojeve te kacerit: kancerit te gjirit, leukemise, kancerit te prostates .Vaji i farave te sheges konsiderohet si vaj me efektet me te fuqishme per rigjenerimin e lekures dhe parandalimin e mplakjes , ndikon ne mbrojtjen e lekures nga efektet e diellit , parandalimin dhe trajtimin e shenjave,akneve dhe pucrave. Gjithashtu eshte i shkelqyer edhe per floket.

1,500 L