VAJ PORTOKALLI F07

Vaj esencial portokalli 60L/10ml

Vaji i portokallit i vjen në ndihmë sistemit imunitar falë antioksidantëve që luftojnë radikalet e lira të cilat e kanosin shëndetin e njeriut në disa nivele. Portokalli ndihmon në përthithjen e vitaminës C dhe ndihmon në shumë procese të detoksifikimit rrjedhimisht duke e bërë sistemin imunitar më të fortë. Lufton bakteret Një sërë studimesh provojnë natyrën fuqiplotë kundër baktereve të këtij vaji dhe aftësinë e tij për të luftuar një sërë infeksionesh. Në vitin 1996, shkencëtarët studiuan efektet e dhjetë vajrave esencialë (përfshirë atë të portokallit) dhe vetitë e tyre kundër 22 llojeve të baktereve. Vaji esencial i portokallit ishte efikas kundër të gjithë baktereve në studim. Ndihmon  qarkullimin, përmirëson tretjen dhe lehtëson simptomat e konstipacionit. Nga ana tjetër, portokalli shërben si diuretic, duke stimuluar sistemin limfatik dhe duke nxjerrë të gjitha toksinat jashtë organizmit. Këshillë: Kombinojeni vajin esencial të portokallit me vajin esencial të mendrës ose mentes dhe një vaj tjetër bartës për të fërkuar dhe qetësuar stomakun.

700 L