VAJ EUKALIPTI F06

Vaj esencial  eukapliti 600L/10ml

Gjethet dhe vaji i eukaliptit janë përdorur nga breza të tërë për të shëruar simpltomat që kanë të bëjnë me sistemin respirator. Përbërësit aktivë gjetheve të eukaliptit kanë efektin e pastrimit të sinuseve dhe traktit respirator, duke eliminuar bakteriet dhe patogjenët e tjerë dhe duke mos lejuar shumëfishimin e tyre. Në lidhje me bronkitin, të ftohtin, virozat dhe gripin, gjethet dhe ekstrakti i eukaliptit rekomandohen për njerëz që kryesisht zgjedhin kurat shëruese natyrale dhe bimore.
vaji i eukaliptit është jashtëzakonisht i fuqishëm dhe nëse konsumohet i paholluar mund të jetë helmues, vecanërisht për fëmijët. Gjithmonë konsultohu me një mjek përpara se të përfshini eukaliptin në dietën tuaj dhe mbani nën kontroll real.

700 L


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/organicshop.al/wp-content/themes/organicwebshop/woocommerce/single-product/add-to-cart/simple.php on line 70

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/organicshop.al/wp-content/themes/organicwebshop/woocommerce/single-product/meta.php on line 15