VAJ DAFINE F05

Vaj esencial dafine 600L/ 10ml

Përfitimet shëndetsore që vijnë nga vaji esencial i dafinës i atribuohen aftësisë së kësaj bime për të luftuar mikrobet, mikroorganizmat që shkaktojnë sëmundje, dhimbjet nervore. Vaji stimulon nxjerrjen e lëngjeve biliare, ciklin menstrual dhe uljen e temperaturës. Vaji i dafines ka efekt qetësues sidomos për stomakun, nxit djersitjen dhe shquhet si një tonik i mirë.

Ky vaj shquhet si antibiotik shumë efikas. Kjo do të thotë se parandalon dhe pengon rritjen e mikrobeve, baktereve apo mykut në organizëm duke e mbrojtur atë nga infeksione të ndryshme. Kolla, dhimbjet, diarea, acarimet nervore janë disa prej simptomave të shkaktuara nga kontraktimet e traktit respirator, muskujve, nervave, enëve të gjakut dhe organeve të tjera të brendshme. Vaji esencial i dafinës zbut dhimbjen dhe është shumë efikas kundër kollës, të ftohtit, infeksioneve të stinës.

 

700 L


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/organicshop.al/wp-content/themes/organicwebshop/woocommerce/single-product/add-to-cart/simple.php on line 70

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/organicshop.al/wp-content/themes/organicwebshop/woocommerce/single-product/meta.php on line 15