LISEN A04

LISNA OSE ZHUMBRICA

Lisna oseLizhumbrica, me anë të esencës ndihmojnë në mjekimin e rrugëve të acaruara të frymëmarrjes. dezinfektues dhe qetësues. Lisna në formë çaji ndihmon në qetësimin e kollës dhe në mjekimin e rrugëve të acaruara të frymëmarrjes.

200 L


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/organicshop.al/wp-content/themes/organicwebshop/woocommerce/single-product/add-to-cart/simple.php on line 70

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/organicshop.al/wp-content/themes/organicwebshop/woocommerce/single-product/meta.php on line 15