LULE AKE A19

LULE AKE

 Lulja e akes permbajne karoten, vitamine C, substanca te hidhura e tanike, pak esence etj. dhe kane veti bakteriostatike, te nxitin prodhimin e temthit, urinimin, veti spazmolitike. Ato rekomandohen per te shtuar rrjedhjen e temthit dhe per te tretur guret e fshikezes se temthit, lulet e akes perdoren gjithashtu ne semundjet e rrugeve te frymemarrjes dhe per te nxitur urinimin .Lulet e akes duke i kombinuar me pelinin e me bishtamith, behet me e efektshme per prodhimin e te

 

100 L


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/organicshop.al/wp-content/themes/organicwebshop/woocommerce/single-product/add-to-cart/simple.php on line 70

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/organicshop.al/wp-content/themes/organicwebshop/woocommerce/single-product/meta.php on line 15