VAJ BAJAME F01

Vaj bajame 500l/50g

Vaji i bajameve është një vaj i rëndësishëm që përdoret në aromaterapi dhe është i përshtatshëm për shumicën e llojeve të lëkurës. Përdoret po ashtu si produkt për lëkurën e foshnjeve. Më poshtë keni disa benefite të vajit të bajameve për lëkurën.

Vaji i bajameve është i pasur me vitamin A, B dhe E, që janë të rëndësishëm për shëndetin e lëkurës. Në të vërtetë, shumica e produkteve për kujdesin e lëkurës përmbajnë këto vitamina. Vaji ndihmon në mirëmbajtjen e lagështisë të lëkurës dhe thithet në çast pa bllokuar poret e lëkurës. Mbi të gjitha, vaji i bajameve ndihmon në:

I jep fytyres nje shkelqim natyral, kunder thatesires se lekures, zbut irritimet dhe inflamacionet, kunder carjes se buzeve, kunder nxirjes poshte syve. Vaji i bajameve është i shkëlqyeshëm të parandalojë shenjat e mplakjes duke rigjeneruar qëlizat e lëkurës dhe gjallëruar lëkurën, duke ju bërë të dukeni të ri, më të freskët dhe keni lëkurë më vezulluese.

Vaji i bajameve i jep shkëlqim dukjes së flokëve dhe i bën të të duken më të shëndetshme. Përdoret mjaft shumë për trajtimet ndaj kujdesit të flokëve. Më poshtë lexoni si vaji i bajameve ndikon në shëndetin e flokëve.

 

500 L