LULE SHTOGU A02

LULE SHTOGU 100L/100g

Çaji nga lulet e shtogut përdoret për shërimin e ftohjeve, kollës, gripit, sëmundjes fillestare të mushkërive, teshtitjes së madhe, lisë, skarlatinës (fruthit të zi), frymëmarrjes së vështirësuar, astmës, tuberkulozes fillestare dhe për të gjitha sëmundjet reumatike.

100 L


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/organicshop.al/wp-content/themes/organicwebshop/woocommerce/single-product/add-to-cart/simple.php on line 70

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/organicshop.al/wp-content/themes/organicwebshop/woocommerce/single-product/meta.php on line 15