Fasule e zeze C01

Fasule e zeze e Korces 600L/kg

Fasulet e zeza kanë disa vlera ushquese që i dallojnë nga fasulet e tjera. Mes të mirave shëndetësore të tyre, fasulet e zeza ndihmojnë në forcimin e kockave, ato përmbajnë vitamina dhe minerale që mbrojnë fuqishëm zemrën. Hekuri, kalçiumi, fosfori, magnezi dhe zinku ndihmojnë në ndërtimin dhe mirëmbajtjen e strukturës së kockave duke i forcuar ato. Fasulet e zeza janë natyralisht me sasi të vogla të natriumit dhe përmbajnë kalium, kalçium dhe magnez, të cilat janë vërtetuar tashmë si elementët bazë që ulin presionin e gjakut në mënyrë të natyrshme. Fasulet e zeza nxisin gjithashtu mbajtjen nën kontroll të nivelit të sheqerit në gjak, duke u ardhur në ndihmë diabetikëve. Fasulet e zeza futen ne listen e 100 produkteve me te shendetshme ne bote, pasi sasia e hekurit dhe e perberesve te tjere eshte pesefishi i fasules se bardhe.

Lexo me shume: http://agroweb.org/archive/?id=10&l=1752
© Agroweb.org

600 L