peshk troft i fresket

Peshk-troftë

Learn more
pula fshati dhe veze fshati

Pula dhe vezë fshati

Learn more

Mjalti, propolisi dhe qumështi i bletës

Learn more
22
Aug
Gliko qershie

Reçelërat, glikotë dhe kompostot

Learn more
20
Aug
Propolis

Propolisi i bletës

Learn more
mjalte

Mjalti

Learn more
13
Aug

Jufkat

Learn more
13
Aug

Frutat e thata

Learn more
13
Aug

Kërpudhat

Learn more
13
Aug

Djathi

Learn more